Skip to main navigation
Meny
Main navigation
Prosjekt
Publikasjonar
Tilsette
Om oss
Ledig stilling
Language
en
no
Søk
Publikasjonar
Forskingsområde
Klima og miljø
(40)
Energi og transport
(7)
(-)
Industriell økologi
(1)
Klimatilpassing
(25)
Lokal klima- og miljøpolitikk
(11)
Natur- og miljøforvaltning
(7)
(-)
Reiseliv
(7)
Berekraftig reiseliv
(5)
Digitalisering
(3)
Opplevingsturisme
(1)
Teknologi og samfunn
(19)
e-Helse
(1)
Kjønn, mangfald og teknologi
(6)
(-)
Regional utvikling
(1)
Regional utvikling og digitalisering
(9)
Stordata (Big data) og nye teknologiar
(1)
Publikasjonstypar
Artikkel
(6)
Bok
(1)
Foredrag
(4)
(-)
Kronikk
(1)
Prosjektaktivitet
(2)
(-)
Rapport
(8)
År
2024
(2)
(-)
2023
(2)
2022
(2)
2021
(7)
2020
(9)
2019
(6)
2018
(3)
2017
(7)
2016
(8)
(-)
2015
(2)
2014
(6)
2013
(6)
2012
(4)
2011
(10)
2010
(4)
2009
(4)
2008
(4)
2007
(7)
2006
(6)
2005
(4)
2004
(9)
2003
(6)
(-)
2002
(5)
2001
(3)
2000
(3)
1999
(1)
1998
(2)
1997
(4)
1996
(2)
1992
(1)
Rapport
29.11.2023
Forenklet livsløpsvurdering (LCA) av oppsirkulert spunt fra maritimt stål
Av:
Fredrik Moltu Johnsen
Kronikk
29.08.2023
Vinnarane er dei som tør samarbeide med sin argaste konkurrent
Av:
Agnes Brudvik Engeset
Rapport
31.12.2015
Sluttrapport frå forstudien «Sal og distribusjon av lokalprodusert mat»
Av:
Guttorm Flatabø
Rapport
01.01.2015
Ut på tur, alltid på nett. Sosiale medium i distriktsbasert reiseliv, med utgangspunkt i Sogn og Fjordane
Av:
Guttorm Flatabø
Rapport
15.11.2002
E-handel for småskala matprodusenter
Av:
Terje Aaberge
Øyvind Heimset Larsen
Rapport
15.11.2002
Boligen som grunnlag for bærekraftig forbruk. Dr.ing. avhandling.
Av:
Erling Holden
Rapport
15.11.2002
Brukarundersøking av Forvaltningsnettsamarbeidet 2002
Av:
Geir Liavåg Strand
Svein Ølnes
Ingjerd Skogseid
Rapport
15.11.2002
Utvekslingsformat over Internett. Nasjonalt standardiseringsprosjekt for reiselivet. Begrepsavklaring og kunnskapsoversikt.
Av:
Ingjerd Skogseid
Oluf Haugen
Rapport
15.11.2002
Økologisk kjøt i Sverige og Danmark. Analyse av rasjonalitet i produksjon og marknadsføring av økologisk kjøt i Swedish Meats og Danish Crown
Av:
Eivind Brendehaug