Skip to main navigation
Meny
Main navigation
Prosjekt
Publikasjonar
Tilsette
Om oss
Ledig stilling
Language
en
no
Søk
Publikasjonar
Forskingsområde
Klima og miljø
(31)
Energi og transport
(5)
(-)
Industriell økologi
(1)
Klimatilpassing
(15)
Lokal klima- og miljøpolitikk
(10)
(-)
Natur- og miljøforvaltning
(8)
Reiseliv
(10)
Berekraftig reiseliv
(9)
(-)
Digitalisering
(2)
Opplevingsturisme
(1)
Teknologi og samfunn
(23)
e-Helse
(2)
Kjønn, mangfald og teknologi
(4)
Regional utvikling
(1)
Regional utvikling og digitalisering
(15)
Publikasjonstypar
Foredrag
(3)
Kronikk
(1)
(-)
Rapport
(10)
År
2024
(1)
(-)
2023
(2)
2021
(3)
2020
(1)
2019
(1)
2016
(2)
2015
(2)
(-)
2014
(1)
2013
(6)
2012
(1)
2011
(1)
2010
(1)
2009
(1)
2008
(1)
2006
(1)
2004
(2)
2003
(2)
(-)
2002
(5)
2001
(1)
(-)
2000
(2)
1999
(1)
1998
(1)
1997
(1)
1992
(1)
Rapport
29.11.2023
Forenklet livsløpsvurdering (LCA) av oppsirkulert spunt fra maritimt stål
Av:
Fredrik Moltu Johnsen
Rapport
22.11.2023
Barrierar for klimatilpassing på veg
Av:
Tara Botnen Holm
Rapport
25.03.2014
Fordums frukter - Erfaringar frå dokumentasjon av tradisjonell kunnskap om eldre eplesortar
Av:
Kristine Skarbø
Rapport
15.11.2002
Utvekslingsformat over Internett. Nasjonalt standardiseringsprosjekt for reiselivet. Begrepsavklaring og kunnskapsoversikt.
Av:
Ingjerd Skogseid
Oluf Haugen
Rapport
15.11.2002
Evaluering av prosjekter innen økologisk landbruk
Av:
Kyrre Groven
Eivind Brendehaug
Rapport
15.11.2002
Økologisk kjøt i Sverige og Danmark. Analyse av rasjonalitet i produksjon og marknadsføring av økologisk kjøt i Swedish Meats og Danish Crown
Av:
Eivind Brendehaug
Rapport
15.11.2002
E-handel for småskala matprodusenter
Av:
Terje Aaberge
Øyvind Heimset Larsen
Rapport
15.11.2002
Næringsmessige konsekvenser av vern av naturvernområder
Av:
Jon Teigland
Rapport
15.11.2000
Nordmenns friluftsliv og naturopplevelser. Et faktagrunnlag fra en panelstudie av langtidsendringer 1986-1999
Av:
Jon Teigland
Rapport
15.11.2000
Økologi og marknad. Ein studie av rasjonalitet i produksjon og marknadsføring av økologisk mjølk og kjøt
Av:
Kyrre Groven
Eivind Brendehaug