Skip to main navigation
Meny
Main navigation
Prosjekt
Publikasjonar
Tilsette
Om oss
Ledig stilling
Language
en
no
Søk
Publikasjonar
Forskingsområde
Klima og miljø
(29)
(-)
Energi og transport
(5)
Klimatilpassing
(19)
Lokal klima- og miljøpolitikk
(11)
(-)
Natur- og miljøforvaltning
(5)
Reiseliv
(14)
Berekraftig reiseliv
(12)
Digitalisering
(3)
Opplevingsturisme
(1)
Teknologi og samfunn
(23)
e-Helse
(2)
Kjønn, mangfald og teknologi
(1)
Regional utvikling
(6)
Regional utvikling og digitalisering
(19)
Stordata (Big data) og nye teknologiar
(1)
Publikasjonstypar
Artikkel
(4)
Foredrag
(3)
Kronikk
(1)
(-)
Notat
(1)
(-)
Rapport
(9)
År
2024
(1)
2023
(2)
2021
(2)
2020
(2)
2019
(1)
2018
(3)
2017
(2)
2016
(1)
2015
(4)
(-)
2014
(1)
2013
(6)
2012
(4)
(-)
2011
(1)
2010
(1)
2009
(5)
2008
(2)
2007
(2)
2006
(8)
2005
(6)
2004
(5)
2003
(5)
(-)
2002
(8)
2001
(9)
2000
(4)
1999
(4)
1998
(6)
1997
(2)
1996
(1)
1992
(1)
Rapport
25.03.2014
Fordums frukter - Erfaringar frå dokumentasjon av tradisjonell kunnskap om eldre eplesortar
Av:
Kristine Skarbø
Rapport
12.12.2011
Trender og drivere for energibruk i norske husholdninger. Rapport til NVE
Av:
Carlo Aall
Morten Simonsen
John Hille
Rapport
15.11.2002
E-handel for småskala matprodusenter
Av:
Terje Aaberge
Øyvind Heimset Larsen
Rapport
15.11.2002
Næringsmessige konsekvenser av vern av naturvernområder
Av:
Jon Teigland
Rapport
15.11.2002
Lokal klima- og energiplanlegging
Av:
Kyrre Groven
Carlo Aall
Rapport
15.11.2002
Energy saving potential in the fish export from Norway
Av:
Eivind Brendehaug
Kyrre Groven
Notat
15.11.2002
Lokal klima- og energiplanlegging. Noen nyere nordeuropeiske og nordamerikanske erfaringer
Av:
Jon Teigland
Carlo Aall
Rapport
15.11.2002
Evaluering av prosjekter innen økologisk landbruk
Av:
Kyrre Groven
Eivind Brendehaug
Rapport
15.11.2002
Økologisk kjøt i Sverige og Danmark. Analyse av rasjonalitet i produksjon og marknadsføring av økologisk kjøt i Swedish Meats og Danish Crown
Av:
Eivind Brendehaug
Rapport
15.11.2002
Det økologiske fotavtrykk for Oslo kommune - resultater og forslag til anvendelse av økologisk fotavtrykk som styringsindikator
Av:
Carlo Aall