Skip to main navigation
Meny
Main navigation
Prosjekt
Publikasjonar
Tilsette
Om oss
Ledig stilling
Language
en
no
Søk
Publikasjonar
Forskingsområde
Klima og miljø
(36)
Energi og transport
(8)
(-)
Industriell økologi
(1)
Klimatilpassing
(15)
Lokal klima- og miljøpolitikk
(20)
(-)
Natur- og miljøforvaltning
(7)
Reiseliv
(12)
Berekraftig reiseliv
(11)
Digitalisering
(2)
(-)
Opplevingsturisme
(2)
Teknologi og samfunn
(26)
e-Helse
(2)
Kjønn, mangfald og teknologi
(3)
Regional utvikling
(6)
Regional utvikling og digitalisering
(22)
Stordata (Big data) og nye teknologiar
(3)
Publikasjonstypar
Artikkel
(3)
Foredrag
(4)
Kronikk
(4)
Notat
(4)
(-)
Rapport
(10)
År
2024
(1)
2023
(2)
2021
(3)
(-)
2020
(1)
2019
(3)
2016
(2)
2015
(2)
2014
(2)
2013
(3)
2012
(1)
2010
(1)
(-)
2009
(1)
2008
(1)
(-)
2007
(2)
2006
(1)
2004
(1)
(-)
2003
(2)
(-)
2002
(4)
2001
(1)
2000
(2)
1999
(1)
1998
(1)
1992
(1)
Rapport
01.12.2020
ClimTour – utvalgte økosystemtjenester og klimaendringer
Av:
Geir Gaarder
Kristin Maria Flynn Steinsvåg
Kristin Wangen
Rapport
25.09.2009
Klimamerking av mat - er det mulig?
Av:
Carlo Aall
Frida Ekström
Eivind Brendehaug
John Hille
Rapport
13.02.2007
Reiselivet i Sogn og Fjordane - oversikt, kommentarar og strategiske problemstillingar i samband med dei offentlege aktørane sin verkemiddelbruk i reiselivet
Av:
Carlo Aall
Hogne Lerøy Sataøen
Jan Erik Weinbach
Brandshaug (HSF)
Rapport
23.01.2007
Geoturisme i Sogn og Fjordane og Austerrike
Av:
Hogne Lerøy Sataøen
Jan Erik Weinbach
Carlo Aall
Rapport
15.11.2003
Transport and Industrial Ecology - Problems and Prospects
Av:
Otto Andersen
Rapport
15.11.2003
Næringsmessig potensiale for kvalitetsturisme
Av:
Carlo Aall
Thor André Fløtre
Eivind Brendehaug
Torbjørn Årethun
Rapport
15.11.2002
Evaluering av prosjekter innen økologisk landbruk
Av:
Kyrre Groven
Eivind Brendehaug
Rapport
15.11.2002
E-handel for småskala matprodusenter
Av:
Terje Aaberge
Øyvind Heimset Larsen
Rapport
15.11.2002
Næringsmessige konsekvenser av vern av naturvernområder
Av:
Jon Teigland
Rapport
15.11.2002
Økologisk kjøt i Sverige og Danmark. Analyse av rasjonalitet i produksjon og marknadsføring av økologisk kjøt i Swedish Meats og Danish Crown
Av:
Eivind Brendehaug